tiistai 29. marraskuuta 2011

Spinningiä sekä salitreeniä


Sunnuntaina oli vuorossa salitreenin toinen päivä – rinta, ojentajat ja olkapäät. Lisäksi tein vatsoja hieman. Ohjelma koostui seuraavanlaisesti:

Penkkipunnerrus kp 3x12
Vipunosto maaten, vinopenkki kp 3x12
Pystypunnerrus kp 3x12
Vipunosto sivulle kp 2x12
Avustettu dippi 3x12
Ojentaja taljassa 2x12
Vatsarullaukset pallolla
Lantiodippaus lankkuasennosta

Treeni teki hyvää kropalle, sillä tänään on ollut lihaksissa tunne, että jotain on tehty. Varsinkin tuo vipunosto maaten on ottanut hyvät osumat rintalihaksen yläosaan. :) Rakastan vipunostoja muutenkin paljon. Sivulle tehdessä oli hauska huomata peilistä, kuinka olkapäissä on jo kivasti muotoa. Se jos mikä piristää ihmisen mieltä, tietää että treeni osuu ja uppoaa kroppaan! :)

Kannattaa muuten kokeilla tuota vatsarullausta pallon kanssa. Ohjeet löytyy täältä ja lisäksi tässä vielä video asiasta. Näyttää helpolta, mutta… Haastan sinut kokeilemaan ja kertomaan minulle miten onnistui! ;)

                                                     Lähde: youtube.com

 Lisäksi eilen oli VK-spinningin vuoro. Syke pysyi hienosti siellä missä pitikin, keskisyke 147. Kaloreita mittarin mukaan paloi 433. Nautin suunnattomasti spinningistä. Se on yksinkertaisuudessaan mahtava laji. Luin tänään artikkelin New Yorkissa olevasta villityksestä, josta kerron hieman lisää seuraavassa postauksessa.

Tänään illalla on hieman peruskestävyystreeniä. Täytyy yrittää todella pitää se syke siellä peruskestävyysalueella, jotta tavoite saavutetaan.

Tällä viikolla tulee Sh’bam-koulutuksen materiaalitkin, eli pääsee tanssahtelemaan nyt sitten oikeaa ohjelmaa. Ihanaa! Ensi viikollahan on jo koulutuksin. Ai kamala, kuinka nopeasti aika hurahtaa eteenpäin. En halua ajatella vielä joulua, mutta pakkohan se on pikku hiljaa aloittaa. :)

Treenirikasta alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, löysin blogisi parisen viikkoa sitten... kiva blogi. Olen kokeillut vatsarullauksia pallolla... 3x10 sarjoissa...tiukka liike.

Mukavaa viikon jatkoa ja treenejä. Itsellä huomenna taas treenipäivä tiedossa (ma ja ti) lepoa.

-liikunnanilon löytänyt liikkuja-

~Hanna~ kirjoitti...

Tervetuloa mukaan! :) Aina mukava kuulla, että jutut miellyttävät. Ehdotuksia saa aina antaa ja palautetta totta kai! :)

Antoisia treenejä!