tiistai 20. joulukuuta 2011

Jammailuja ja joulun odotusta

Lähde:
bodyvibes.co.nz

Kiirettä on pitänyt. Ei ole ollut aikaa oikein mihinkään ja siksi pahoittelut blogihiljaisuudesta. Kroppa ilmoitti silloin toissa viikonlopun koulutuksessa pienoisesta ylikuormitustilasta ja olen sitä tässä nyt hoidellut ihan levon merkeissä.

Viikonloppuna oli Personal Trainer -koulutuksen toinen viikonloppu aiheena kuntotestaus ja kestävyys. Kävimme läpi erilaisia testausmenetelmiä, joilla asiakkaan kuntotasoa voi mitata. Lisäksi teimme itse myös muutamia lihaskunto- ja kestävyystestejä. Tosin itsellä kun tuo polvi on oireillut, niin en voinut testata Cooperia juoksumatolla lainkaan. Yritin aloittaa kävelytestillä, mutta jo siinä tuli kipua polveen joten oli parempi lopettaa siihen.

Viikonloppu oli antoisa, mutta omalla tavallani jäin jotain kaipaamaan lisää. Tietotulva oli taas valtava ja kouluttajamme Mikko Paunonen oli todella hyvä luennoitsija. Kävimme paljon teoriaa läpi, mutta Mikon onnistui pitämään se mielenkiintoisena.

Viimeksi olimme Pitäjänmäen SATSilla, mutta nyt Elielin aukion SATS-keskuksessa. Toivon, että jatkossakin tulemme olemaan keskustassa sillä sapuskointimahdollisuudet on kuitekin huomattavasti paremmat kuin Pitäjänmäellä. Ei tarvitse turhaan ottaa eväitä hautomaan kassiin.

Jouluhässäkkää on myös ilmassa. Suuntasimme sunnuntaina ostoksille (kuten kaikki muutkin suomalaiset) Vantaalle. Etsimme parkkipaikkaa varmaan noin 15 minuutta, jonka jälkeen totesimme että käymme Espoon Gigantista hakemassa varaamani puhelimen ja tulemme sitten yrittämään uudelleen. Takaisin tullessamme jouduimme edelleen etsimään paikkaa ja olimme jo luovuttamassa kunnes löysimme ulkoparkkipaikalta meille paikan. Pikaisesti sitten kävimme ostoksilla ja palasimme kotiin. Ipanapa oli mummolla hoidossa. Ei siitä olisi tullut mitään, jos neidin olisi ottanut mukaan. No way! :)

Huomenna olisi tarkoitus suunnata Herttoniemen LadyLineen (tuttu paikka Sh’bam-koulutuksesta ;) Les Millsin BodyJam-tunnille. Ikinä en ole tuntia kokeillut ja tiedän sen olevan huomattavasti koreografisempi kuin Sh’bamin, joten innolla odotan kuinka solmussa olen. :D

Rauhaisaa joulunodotusta kaikille! Yritetään saada joulumieli vaikka ulkona ei joululta näytäkään! :)

Ei kommentteja: