torstai 8. joulukuuta 2011

Uusia makuja


Ostin paikallisesta Life-myymälästä hieman superfoodia…. Kaikki on kehunut kovasti CocoVin lucuma-jauhetta ja samaisen putiikin raakasuklaan valmistuspaketin tuotosta, joten päätin ottaa testiin. Lucumaa sujautin aamupirtelöön sekaan. Pirtelössä oli:

turkkilaista jogurttia
Piltti Aurinkoinen -sosetta
Whey-proteiinia
Maito Plus -maitoa
lucuma-jauhetta

Ei se määrä, jonka laitoin aivan kamalasti maistunut pirtelössä ainakaan läpi, mutta ensi kerralla laitan hieman lisää. Tuo Leaderin Whey on siitä hyvä, että ainakaan minun makuun, se ei maistu liikaa. En voi sietää eri palautusjuoma-jauheita jne. koska ne maistuvat liikaa mutta omassa shakessa tuo jauhe menee hyvin. :)
Lähde: CocoviShop
Lisäksi ostin siis raakasuklaan valmistuspaketin. Pakkaus odottaa kaapissa päivää, jolloin on aikaa se valmistaa. Menee ensi viikkoon, koska nyt pieni Ipana on sairaana (molemmat, isäntä sekä Ipana sairastaa) ja viikonloppuna on Sh’bam-koulutus. Itsellä on myös siinä hilkulla, puskeeko lenssu läpi. KAIKKI keinot on tällä hetkellä käytössä – monivitamiiinit, nenäkannu ja kuuma Finrexin… Peukut pystyyn, ettei lenssu puske minua kumoon!

Odotan kovasti tuota raakasuklaan valmistusta, koska kaikki sitä aina niin kehuvat… Todennäköisesti tulen pettymään, kuten aina silloin kun muut hehkuttavat jotain. ;D
Lähde: CocoviShop
 Luontaistuotekaupasta tarttui mukaan myös CocoVin TrailMix. CocoVi kuvailee tuotetta seuraavasti: ”Ravintorikas superfood herkuttelupussi! Eri kulttuurien ravintorikkaimmista raaka-aineista valmistettu sekoitus antaa päivääsi energiaa ja pirteyttä ilman lisäaineita. Tämä luonnollinen ja ravintorikas pitää näläntunteen pitkään poissa. Trailmix on valmis syötäväksi sellaisenaan.”  

Pussissa on goji-marjoja, joista pidän kovasti. Lisäksi kaakaonibsejä, hampunsiemeniä, manteleita sekä mulperin marjoja. Kaakaonibsit eivät ole lainkaan makuuni! Liian vahvaa, vaikka tummasta suklaasta pidänkin. Hampunsiemenet ei oikein maistu millekkään MUTTA mulperin marjoissa on jokin mielenkiintoinen maku. En osaa kuvata tarkkaan, mutta makea se on ja hieman tahmeaa. Voisin hyvin kuvitella napsivani goji-marjoja sekä mulperin marjoja sekaisin. :) Täytyykin laittaa ostoslistalle.

Trailmix sellaisenaan on hyvää kun iskee lusikan pussiin ja kauhoo suuhun. ;)

Goji-marjoista CocoVi kertoo, että ”Goji-marjaa pidetään maailman ravinnerikkaimpana marjana ja Kiinassa sen käytöllä on tuhansien vuosien historia. Goji-marja sisältää 21 kivennäis- ja hivenainetta (mm. sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, natriumia ja fosforia) ja 18 aminohappoa, jotka tekevät gojista erinomaisen proteiinin lähteen (10-14% proteiinia)”.

Mulperin-marjoista taasen sanotaan, että ”silkkiäispuun marja eli mulperi-marja on maailman geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka, joka sisältää huikeat 308 kromosomia!”

Hampunsiemenet taasenon lähellä täydellistä ruoka-ainetta. Kyseinen ruoka ansaitseekin superfood-tittelin sen äärimmäisen monipuolisuutensa ja ravinnetiheytensä vuoksi. Hampunsiemenet ovat erinomainen proteiinin lähde, joka sisältää kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa”.

Viimeisenä kaakaonibsit, jotka ovat ”kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja. CocoVi raaka-kaakaonibsit sisältävät yli 1200 aktiivista ainesosaa ja jopa n. 10 % sen painosta on antioksidantteja. Kaakaonibsit sisältävät runsaasti mm. flavonoideja, antioksidantteja sekä mineraaleja kuten rautaa, sinkkiä, kuparia, C-vitamiinia, magnesiumia, mangaania, proteiineja sekä kromia.”

Lähde: CocoviShop

Ei kommentteja: