tiistai 6. joulukuuta 2011

Vetkuta, ketkuta ja sheikkaa!


Vihdoinkin sain eilen Sh’bam-koulutuksen materiaalit. Viime viikolla keskiviikkona tuli viesti, että ohjelmapaketit on lähetetty. No, totta kai minä käsitin lauseen sillä, että postilla lähetetään. Soittelin eilen Les Millsille, koska pakettia ei näkynyt eikä kuulunut. Sieltä kerrottiin, että ei sitä edes fyysisenä postipakettina tulekaan vaan materiaali on ladattavissa digitaalisesti! Jaa! Siinä sitten pohdittiin, että miksi minä en ole saanut tietoa mistä paketin voi ladata. Ei selvinnyt.

Onneksi kuitenkin soitin, selvitin asian ja sain kun sainkin ohjelmavideon sekä biisilistan. Tänään olen jokusen tunnin salilla sheikannut peilien edessä ja hionut omaa kappaletta. Se on NIIN IHANA!! :) Aivan huippu. Nyt vaan pitää vielä keksiä miten ohjeistan liikkeet. Salsa nyt on helppo, mutta miten sitten loput? No, ehkä minä keksin. :)

Huomenna on kampaajapäivä. En muista koska olisin viimeksi käynyt ja radiaali muutos on tulossa. Mapen blogissa (kiitos Mapelle mahtavasta kuvasta) oli aivan täydellinen kuva hiuksista, jotka haluan. Katsotaan huomenna kampaajan kanssa, sopiiko kyseinen leikkaus vai ei. Jotain sporttista aion kyllä kuontalolle pyytää. Lapsena on viimeksi ollut lyhyet hiukset ja silloin leikkaus oli aivan järkyttävä. En viihtynyt niillä hiuksilla lainkaan. Nyt otan riskin (ellei pupu mene pöksyihin viime hetkellä!). :) 



Nyt lepoa keholle ja huomenna danssaillaan uudelleen! :)

2 kommenttia:

Hannaliikkuu kirjoitti...

Mäkin tahdon uudet hiukset! :) Kerroppas sitte minkälaiset tuli!

~Hanna~ kirjoitti...

Minä kerron! Jännittää TODELLA paljon, koska ikinä aikuisiällä ole olleut lyhyitä... IIKS! Anna mennä kaimani, suunta kampaajalle! :)