perjantai 6. tammikuuta 2012

Kiirettä pukkaa, jumppaa pukkaa…


Huh haipakkaa on menty jälleen alkaneen vuoden ensimmäinen viikko. :) Jumppaa pukkaa joka tuutista ja viikko alkaa lähentyä loppuaan. Voi taas keskittyä uuteen viikkoon.

Olen vastannut kommentteihin (anteeksi viivästys), joten käykäähän tsekkaamassa. ;)

Tällä viikolla on ollut erilaista treeniä RVP:stä spinningin kautta tanssahteluihin. Vedin ensimmäisen Kinesis-tuntini ja sain keskittyä asiakkaisiin täysin kun ei kerrankin itse tarvinnut tehdä vaan vain ohjata. Tarjolla vielä tällä viikolla on Sh’bamia (iiks!! debyyttiesiintyminen… iiks!!) sekä crossia.





Sanoin miehelle, että on se jumankekka kummaa jos ei baby-kilot näillä treenillä kesään mennessä karise. ;) Ainoa miinus treeniviikoissani on se, että viikko ei sisällä ns. ylävartalon treeniä lainkaan… on aerobista sekä keski- ja alavartalotreeniä. Siksi otankin aina muutamia yhdistelmäliikkeitä mukaan, jotta treeniä tulee myös yläkropalle. Mutta jostain pitäisi löytää aika myös edes yhdelle kuntosalitreenille tai BodyPump-treenille viikossa. Tavoite on, että joskus ehdin vielä kouluttautumaan BodyPump-ohjaajaksi, koska sillä tulee kokonaisvaltaisesti koko treeni käytyä läpi.

Yksi ohjaajakolleega oli keskustellut salilla, jos he ottaisivat Les Millsin spinning-konseptin, RPM:n, käyttöön. Hän tiedusteli minulta, että olisiko minulla innokkuutta lähteä kouluttautumaan tuntiin, jos se salille otetaan. Mietin, että juu mahdollisesti kyllä, miksi ei. Mutta lisää pohdittuani, en halua missään tapauksessa luopua VK-tunnistani sillä sille tunnille minulla on MILJOONITTAIN hyviä biisejä, joita en voi käyttää crossissa mutta spinningissä kylläkin. Lisäksi minulle tarjottiin mahdollisuutta osallistua tankotanssikoulutukseen! Jes, luit oikein! ;) Mutta jos kouluttautuisin, olisi oltava valmis vetämään tuntia heti ja sitä mahdollisuutta minulla ei nyt keväällä ole. Sanoinkin, että jos mahdollista niin ehkä tulevaisuudessa sitten.

Tämän viikon treenit on siis näyttäneet tältä:
RVP #1 - 45 minuuttia: 357 kal
RVP #2 - 45 minuuttia: ei mittaria
PK-spinning - 50 minuuttia: 404 kal / syke 150
VK-spinning #1 - 30 minuuttia: ei mittaria
VK-spinning #2 - 50 minuuttia: 381 kal / syke 153
Core - 45 minuuttia: 368 kal
Sh’bam - 55 minuuttia: 588 kal / syke 166

Enjoy your weekend! :)

Ei kommentteja: