lauantai 7. tammikuuta 2012

Shake that A$$, your Dance A$$ ;)

Tänään on tullut treenattua kaksi tuntia, ensin hieman crossaillen ja sitten hieman tanssahtelua huomista Sh'bam-debyyttiä varten! Voi apua, että minuu jännittää aivan kamalasti!!! Tiedän, että osaan ohjelman, mutta koska olen jännittäjäluonne, pelkään jäätyväni kokonaan! Vaikka minulla on paljon hyviä juttuja biisien ajaksi, niin silti veikkaan että alkuun menee kauan aikaa ennen kuin olen täysin rento siellä edessä ja pystyn heittäytymään enemmän. Uskon, että huominen tunti tulee menemään aika iisisti. Koska jännitän, on päätavoite se, että saan pakolliset ohjaukset tehtyä enkä mokaile. Kaikki muu tunnelman luonti on plussaa. Tylsää, tiedän! Mutta tämä lattialiikunta on aivan uutta minulle ja en ihan ole sisäistänyt sitä että kun itse menen vasemmalle, pitää asiakkaat ohjata oikealle. :D Monesti harjoitellessa tuli näytettettyä ja puhutta vasemmasta. Onneksi suurin osa asiakkaista/ihmisistä on visuaalisia, eli he tekevät kuin näytän eikä kuten sanon. :)

Wish me luck! Kerron miten meni. :)

Hieman lauantai-fiilistelyjä vielä tanssin muodossa - tässä aivan huippu sheikkaisbiisi, jos ei sanojen rivoudesta niinkään välitä. ;D

                                                            Lähde: Youtube

RENTOUTTAVAA LAUANTAI-ILTAA!

4 kommenttia:

Hannaliikkuu kirjoitti...

Tsemppiä huomiseen! Hyvin se menee! :)

-didi- kirjoitti...

Tsemppiä!

Minna kirjoitti...

Itse olen jo viikkokausia kerännyt rohkeutta edes osallistua salillani Sh'bam-tunnille, mutta tällä koordinaatiokyvyllä en ole vielä uskaltanut... :-D Voin vaan kuvitella jännityksen määrän ennen ekaa ohjausta!

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitos Ikiliikkuja ja -didi-!

Minna - jos tykkää tanssia ja haluaa helppoa liikettä mutta kuitenkin totaalisen hien pintaan, suosittelen tuntia ehdottomasti. Ja tyypilliseen Les Millsin tapaan tunnilla kannattaa käydä muutaman kerran että saa itsestään enemmän irti kun oppii koreot! :) Anna mennä vaan rohkeasti!