sunnuntai 13. toukokuuta 2012

CxWorx 7 tracklist

Vihdoinkin löysin CxWorxin uuden ohjelman biisilistan. Täytyy sanoa, että taas nimien perusteella biisit ei kerro sitten yhtikäs mittään. Täytyy laittaa JuuTuubiin ja kuunnella sieltä, jos vaikka soittaisi jonkinlaisia kelloja. :) Usein saatan tietää kappaleen, mutta enää ei nuo nimet ja artistit oiken sano mitään. Täytyy alkaa kuuntelemaan radiota hieman tarkemmin. :)

Warmup : End Of Time (Beyoncé)
Core Strength 1 : Alive (Dirty South & Thomas Gold feat. Kate Elsworth)
Standing Strength 1 : Know Your Enemy (The Distort)
Standing Strength 2 : Little Bad Girl (Bbop & Roksteadi Radio Remix) (Candid)
Core Strength 2 : Feel So Close (Calvin Harris)
Core Strength 3 : I Don't Need It (Jamie Foxx)
Bonus 2 - Core Strength 1 : Til Death (R3hab Remix) (Wynter Gordon)
Bonus 6 - Core Strength 3 : Pocketbook (Jennifer Hudson feat. Ludacris)

Huomenna tulossa Sh'bam 8 tracklist. :) 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mitä mieltä olet, kuinka pian synnytyksen jälkeen uskaltaisi mennä cxworx-tunnille? Jos esim vaihtaa suorat vatsat vinoiksi, sillä suoriahan ei saa tehdä kai muutamaan kk synnytyksen jälkeen. Mulla nyt pari kk synnytyksestä ja mieleni tekisi kovasti käydä kokeilemalla! Tätä blogia on ollut mukava seurata, hyvää asiaa :) T. Laura

~Hanna~ kirjoitti...

Terve Laura!
Itse odottelin jälkitarkastukseen saakka, kunnes aloin tehdä vatsalihaksia - niin vinoja kuin suoriakin. CxWorxissa koko keskivartalon lihaksisto joutuu töihin joten odottelisin rauhassa ainakin jälkitarkastukseen saakka ja keskustelisin lääkärin kanssa. Kun lääkäri näyttää vihreää valoa (tunnustelee paikat joka paikasta, myös vatsan alueen linea alban kohdan), niin aloittaisin rauhassa syvien lihasten treenaamisella sekä lantionpohjan lihasten treenaamisella. Siitä pikku hiljaa siirtyisin tekemään enemmän. Huomaat kyllä kun ensimmäistä kertaa teet vatsalihaksia, ei ne välttämättä tunnu edes hyvältä ja saatat huomata keston kadonneen. (Keho saattaa olla normaali vasta vuodenkin kuluttua synnytyksestä.)

Olen maltin kannalla - ehdit kyllä! ;) Aika menee todella nopeasti, ja ennen kuin huomaatkaan olet jo treenaamassa täyttä päätä. :)