maanantai 14. toukokuuta 2012

Sh'bam 8 tracklist

Ok, tässä nyt sitten vuorostaan uusimman Sh'bamin biisilista. Mutta tieto ei ole niin sanotusti virallisista lähteistä eli en satavarmana sano, että tämä on juuri THE LIST. :)

Osa kappaleista on tuttuja ja mielenkiinnolla odotan loppu kuussa järjestettäviä jatkokoulutuksia! En ole mikään Katy Perry fani ja sitä on kyllä nyt jokaisessa ohjelmassa ollut aivan riittämiin, samoin kuin Lady Gagaa. Mutta vihdoin ohjelma, jossa sitä ei ole! :) 

Odotan kovasti Black bettyä ja sykkeen kohotusta. Ja totta kai ehdottomat propsit lähtee 6. kappaleelle - Sexy and I know it! Toivon, että koreosta on tehty todella flirtti. ;) Grito Mundial on ilmeisesti Daddy Yankeen tuotantoa eli hieman saattaisi olla reggaetonin fiilistä mukana. En malta odottaa kuinka Kimmo Jukuri johdattaa jälleen (toivottavasti) uusien kuvioiden saloihin.

1. Last friday night (TGIF) – DJ Shocker feat. Paulette
2. You should be dancing – Liquid paw
3. El party – Loco madness
4. Black Betty – Royal gigolos
5. Wet – Shock petal
6. Sexy & I know it – Def motion
7. Heaven is a place on Earth – Swing Wednesdays
8. Moves like Jagger – Sugar snatch
9. Grito mundial – Snap snap
10. Troublemaker – Living blaze
11. No more tears (Enough is enough) – Amber & Zelma Davis
12. Dance with me tonight – Olly Murs


3 kommenttia:

Hannaliikkuu kirjoitti...

Millon olet menossa jatkareihin? Mä osallistun pitkästä aikaa bodycombatin jatkariin!!!! :) Polvivamma on sen verran selätetty, että alan ohjaamaan kesällä myös combattia. Itse osallistun 27.5 ja Body combatin lisäksi osallistun bodypumpin jatkoille!
Mitäs oot tykännyt tuosta Sh'bamista?
Mietin, että voiskohan itsekin jossain vaiheessa sen valloittaa? Jos johonkin paikkaan tarttee, niin voishan sitä harkita! ;)

Anna kirjoitti...

Miksköhän oikein mikään näistä biiseistä ei soita miulla kelloja (paitsi 6.,7. ja 8.)...lienen elänyt jossain tynnyrissä :D No mutta sitäkin innokkaammin odotan tämän uuden ohjelman tuloa salillemme kun en voi asettaa mitään ennakko-odotuksia :)

~Hanna~ kirjoitti...

Hanna: mun jatkot on la-aamuna 26.5. CxWorx olisi silloin kanssa iltapäivällä, mutta pitää vetää omat tunnit Sh'bamin jatkojen jälkeen. :) Luinkin siitä, että pääset vihdoin combatiin! Mahtavaa! Toivottavasti polvi kestää.

Mä tykkään kovasti tuosta Sh'bamista. Se on mun juttu ehdottomasti! Siinä saa nauttia, fiilistellä ja heittää välillä aika levotontakin juttua ja se passaa mulle. Tekniikka ei ole se pääasia vaan fiilispohjalla saa mennä. Moni asiakas sanoo, että se ei tunnu tarpeeksi, mutta kyullä mulla on aika hiki ja naam kuin ravulla! ;) Tule joskus kokeilemaan mun tunnille! Mulla saattaisi olla tiedossa yksi paikka, joka ainakin pari viikkoa sitten kaipaili ohjaajaa! ;)

Anna: 1 biisi on tuttua Katy Perryä, olet varmasti kuullut. Mutta muuten on kanssa aika tuntematonta. Kuuntelin biisit noin suunnilleen youtubesta ja ei kyllä sanonut mitään. :) Mutta odotan kovasti mitä ihania ketkutuksia on tällä kertaa. Tämä nykyinen ohjelma on ollut aika naisellista pepun pyöritystä ja that's the way I like it! :)