keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Personal Trainer -lisenssi

Source: squidoo.com via Rebecca on Pinterest

Nyt se on virallista! Näyttökoe, harjoitusasiakkuus sekä teoriakoe meni läpi eli nyt voin kutsua itseäni Trainer4Youn Personal Traineriksi.

Täytyy sanoa, että olo on mahtava. Usko itseeni oli kyllä kun kokeen sain tehtyä, mutta aina pitää pitää pieni varaus asioihin. 

Olen ollut tyytyväinen koulutukseeni. Alkujaan siis olen käynyt Kuntoliikuntaliiton Kuntosaliohjaajan koulutuksen syksyllä 2010 ja nyt viime syksynä aloitin Personal Trainer -opinnot Trainer4Youlla. Kokonaisuudessaan Trainer4Youlla on tarjolla Personal Trainer -koulutusputki, joka alkaa Hyvinvointivalmentajan koulutuksella. Siellä käydään läpi asioita yleismaailmallisetsi ja valetaan pohjaa tulevaan. Sen jälkeen koulutus jatkuu Kuntosalivalmentajan opinnoilla. Siitä sitten puolen vuoden opinnot PT:asioiden parissa, joka on syvällistä ja sekoitaa pakkaa huolella. 

Itse kävin siis vain tuon PT-osion, koska minulla oli jo pohja olemassa. Täytyy sanoa, että on ollut apuja siitä, että olen tehnyt liikunnan parissa työtä jo joitain vuosia. Ilman pohjaa olisi ollut ehkä vaikea sisäistää asioita yhtä nopeassa tahdissa. 

Koulutukseen olen ollut siis tyytyväinen. Se koostui kuudesta lähiviikonlopusta, joiden aikana käytiin läpi niin teoriaa kuin käytäntöäkin. Aiheina oli toiminnallista anatomiaa, ravitsemusta, psyykkistä valmennusta, kuntotestauksia eli lähinnä kaikki eväät, joita PT tarvitsee työssään.

Nyt siis voin aloittaa matkan kohti uutta ja tehdä sitä, mitä todella rakastan! Mikään ei ole parempaa kuin nähdä tyytyväinen ilme asiakkaan kasvoilla!

Nyt ulkoilemaan Ipanan kanssa!

Nauttikaa ihanasta keväisestä ilmasta! Kesä tulee kovaa vauhtia!


4 kommenttia:

Pumpumkatti kirjoitti...

Mahtavaa! Onneksi olkoon!

Matkatar kirjoitti...

Tosi hienoa, onneksi olkoon!

Hanna kirjoitti...

Onneksi olkoon! Mikäs on seuraava askel? :)

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitoksia leidit! :)

Hanna: katsotaan mihin elämä vie. Olen avoin ja aika varmasti näyttää oikean suunnan. :)