maanantai 7. toukokuuta 2012

Terveisiä Radio Rockin risteilyltä!

Olihan mahtava risteily. Olin ystävän seurana Radio Rockin 7:llä risteilyllä Tallinkin Baltic Princess -laivalla. Esiintymässä oli yksi parhaista - APULANTA! Olen tykännyt kundien musiikista 15-kesäisestä saakka ja ainoastaan kerran aikaisemmin ollut heidän keikallaan. Meno oli huipussaan ja lauloin ääneni käheäksi ja tanssin jalkani muusiksi. ;) Lisäksi pidän Sonata Arctican musiikista, joka oli esiintymässä myös. Paikalla oli myös Viikate, Evil (UK), Turmiön Kätilöt sekä Vesku Jokinen ja Sundin pojat. Ennen Suomen päähän saapumista käytiin hieman kuuntelemassa karaokea. Ette arvaa kuulkaas minkälaisia herkkiä ihmisiä on Rockin kuuntelijat! ;) Siellä laulettiin Delilah, Pohjois Karjala, Bon Jovin balladi ja muita vastaavia. Hieman hymyilytti!






Laivalla tapahtui myös jotain sellaista, mitä ei ole koskaan aikaisemmin RR-risteilyllä tapahtunut - pari meni naimisiin! <3 He olivat tavanneet RR-risteilyllä, menneet kihloihin ja nyt sitten myös naimisiin. Ja morsian ei tiennyt asiasta kuin kaksi tuntia aikaisemmin tapahtunutta. Aika romanttinen ele mieheltä, vai mitä? ;)

Risteilyn juontaja - Jone Nikula
Olin ensimmäistä kertaa mukana kyseisellä risteilyllä sekä myös kyseisellä laivalla. Paatti seilasi 3,5 tuntia Tallinnaan ja oli yön satamassa. Aamulla pääsi muutamaksi tunniksi kiertlemään keväistä Tallinnaa. Eipä siinä kamalasti ollut ostoksia. Käytiin Viru-keskuksessa ja sitten suunnattiin vanhaan kaupunkiin. On se vaan niin kaunis paikka ja ne kukkatorit siinä heti alussa! 

HIntataso onm aivan sama kuin meillä, jopa ajoittain tuntui hieman kalliimmalta esim. Tommy Hilfigerin ja Guessin kaupassa. Esprit oli samanhintainen. 

Laivalla Siljan uudistunut buffet on omasta mielestäni hyvä ja kattava. Se sisältää laidasta laitaan: vihannestori, salaattitori, antipastoja, sushia, kalatori, tex mexiä, lämpimiä ruokia ja jälkkäreitä. Lisäksi buffaan kuuluu virvokkeet sekä viinit/olut. Vatsansa sai syödä täyteen 34 eurolla. 

Aamiainen oli myös joko Grill Housessa, jossa oli tarjolla ns. De Luxe -aamiainen. Kysyttiin mikä ero normaaliin aamiaiseen. Vastaus - lasi kuoharia sekä pekoni!! :D Voi että naurettiin! Ei ole 17 euron arvoinen... Normaali aamiaisbuffa oli 11 euroa. 

Risteily ei ollut lainkaan sellainen kuin odotin. Paikalla oli aivan "normaalin" näköistä porukkaa ja keski-ikä oli enemmän päälle kolmenkympin kuin 2-kympin. :) Ehdottomasti aion suunnata uudelleen, jos hyviä bändejä on esiintymässä.


Aamiainen Siljalla (vasta pieni murto-osa;)

Aukio Tallinnassa

Kauniita kukkia pilkkahintaan

2 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kattavasta kertomuksesta! Itse en ole koskaan ollut mikään risteilyjen ystävä, mutta tuollaiselle radiorock risteilylle voisi oikeasti ajatella suunnistavansa! Pidetään mielessä!

~Hanna~ kirjoitti...

En minäkään risteilyistä erityisesti pidä, mutta tunnelma oli kyllä aivan omaa luokkaansa ja Apulanta sekä hyvä seura antoi lisäpotkua fiilikselle! :)