keskiviikko 15. helmikuuta 2012

InBody ja CxWorx

http://nzglen.wordpress.com/
Kiire edelleen ja hieman vähemmällä on ollut tämä päivittäminen, pahoittelut lukijoille!

Uutta koulutusta pukkaa - aivan mahtavaa! Saatiin salin kanssa jutut selkeiksi ja nyt meillekin saadaan Les Millsin 30 minuutin tehotreeni CxWorx! Mä olen aivan totaalisen innoissani! Eikä siinä, minä pääsen mukaan koulutukseen ja ohjaamaan kyseistä tuntia! JES! :) Yksi uusi Les Mills tuoteperheen tunti lisää repertuaariin. Tosin en ole vielä Sh'bamista lisenssivideota kuvannut. Aikaa on maaliskuun loppuun, mutta ensi kuun alussa aion sen kuvat. Aion ensin vain kysyä muutamia tarkentavia kysymyksiä jatkokoulutuksessa, ettei ainakaan tietämättömyyden takia videota hylätä. :)



 Mutta siis CxWorxista on hieman juttua täällä! Lisäksi Les Millsin omilta sivuilta löytyy juttua. Kannattaa tutustuaa puolituntiseen, jos ei vielä sitä ole tehnyt.

Tänään oli pitkästä aikaa vuorossa jälleen InBody-mittaus ja tällä kertaa alkaa tulokset jo näyttää huomattavasti paremmilta. Kunnon säännöllisen treeninhän aloitin vasta vuoden alusta, ennen sitä on ollut totuttelemista ja kunnon kasvatusta synnytyksen jälkeen, joten voi sanoa että ihan hyvät tulokset on tullut. :) Edellinen mittaus tehtiin 2 kk synnytyksen jälkeen. Siitä mittauksesta rasvamassa on tullut alas 3,6 kiloa. Olen todella tyytyväinen, sillä lihasmassa on pysynyt samoissa. Paino on tullut tuon rasvamassan verran alas, eli lihaksesta ei ole kilot lähteneet. Se on tärkeintä! :) Useinhan monen ongelma on juuri se, että kun laihdutetaan, niin kaikki karisee lihaksesta koska ei muisteta sitä ravinnon ja treenin hyvää ja sopivaa yhtälöä. InBodysta voit lukea aikaisemmasta postauksestani.

Mieli on siis korkealla monestakin syystä. Nyt kun vielä saisi panostettua enemmän Personal Trainer -koulutuksen loppusilaukseen - lisenssikoe lähenee kovaa vauhtia ja myönnän että aika on ollut kortilla materiaalien lukemiseen. Harjoitusasiakkuus sekä tuntisuunnittelut ovat vieneet oman osansa tästä muutenkin kiireisestä arjesta. Tyttö kun vaatii enemmän ja enemmän osansa ajastani. :) Ja mielelläni sen hänelle annan, ihanalle pienelle tytölleni! Kunhan saan tämän kevään (eli seuraavat pari kuukautta) nyt kunnialla hoidettua, niin eiköhän tilanne sitten rauhoitu hieman. Onneksi mieheni jää todella hyvään saumaan kotiin kanssamme 1,5 kuukaudeksi, eli saan keskittyä enemmän PT-opintoihini.

Mutta se on keskiviikon treenitoivotukset kaikille! Palataan taas! :)

Ei kommentteja: